Havasi Balázs Vince Papale-val és Donovan McNabb-bel egy csapatban!

A Sasok motivációs témákban utólérhetetlenek

Napok óta kering az interneten egy hír: Havasi Balázs Rise of the instruments című művét választotta a Philadelphia Eagles a legújabb, szezonnyitó motivációs videója aláfestő zenéjének. Ez két dolog miatt is nagyon fontos hír a számomra. Egyfelől egy újabb magyar ember sikere ez, amire nagyon büszke vagyok, másfelől pedig, Havasi Balázs bekerült egy olyan komoly társaságba, mint az egyik - nekem a -  leghíresebb színes bőrű irányító, Donovan McNabb, vagy az önmotiváció nagy ikonja, Vince Papale, aki olyat mutatott rövid pályafutása alatt, ami senki másnak nem sikerült.papale-mcnabb.jpg

Emlékszem, éveken keresztül azért drukkoltam az Eagles-nek is (Steelers szurkolóként), hogy McNabb- nek sikerüljön megmutatnia, színes bőrű játékosok is képesek az észjátékra és nem csak a tömeget növelik a pályán. Mindig komoly motivációt jelentett nekem a játéka, mert tudtam, a szükségesnél is sokkal többet kellett szenvednie azért, hogy oda jusson, ahová eljutott.

A legnagyobb inspirációt Philadelphiából mégis Vince Papale adta nekem. Az amerikai foci másik emblematikus figurája, aki a semmiből, egyszerű csaposként érkezve, túl a harmincon  vált legendává városában és az egész amerikai kontinensen egyaránt. Ő az, akinek a sportág történetében egyedülálló módon három  szezon alatt – ami a teljes pályafutását is jelentette egyben - sikerült bejutni a sportág Hírességek Csarnokába.  Nekem Ő a legnagyobb hős, aki megtanította, hogy soha sem késő valamibe belefogni és a sok rossz után csak jobb jöhet, ezért nem érdemes feladni az álmaimat.

papale-and-wahlberguse.jpg

Vince Papale története évek óta az egyik legfontosabb, önmotivációval kapcsolatos tanmesém, a személyes történetét bemutató, a Legyőzhetetlen (Invincible) című film pedig az egyik kedvenc filmem.

Olyannyira, hogy a Motivartis- nál megvalósított vezetői programjaim során, a motiváció témakörében minden esetben feldolgozzuk a film legjobb jeleneteit és keresünk az összefüggéseket Vince története és a motiválással kapcsolatos vezetői munka között.

Szóval, ebbe a társaságba érkezett meg nekem Havasi Balázs azzal, hogy ezzel a brutálisan jó zenével is tovább fokozza a philadelphiai sasok harci kedvét és hozzásegíti őket (és bennünket, követőket is) újabb legendák születéséhez.

Íme az elkészült motivációs videó, amit nehéz nem megnézni még egyszer, meg még egyszer, meg...

 

 

 

 >