A PROACTIVE márka égisze alatt zajló történések rövidebb, hosszabb leírása

PROACTIVE Blog

Gumival jobb az élet!

A vérbeli Spártait semmivel nem tudod meglepni.

2016. szeptember 18. - Igora Royal

Ha már kitaláltuk azt az őrültséget, hogy felkészülünk a Spartan Super Tokajra, akkor azt mi, az OLBV csapat tagjai nagyon komolyan gondoljuk! Mire alapozom ezt az állítást? Arra, hogy készek vagyunk vasárnap már hajnali hétkor fetrengeni a csurom vizes fűben és ha kell, akkor a közel 90 perces edzésen magunkra aggatunk egy autógumit és a végéig úgy ragaszkodunk hozzá, mintha az új barátnőnk, feleségünk, vagy éppen a piros Ferrarink lenne. 

p1090944.JPG A csapat háromnegyede készen a vasárnap hajnali magaskultúra befogadására

Bázisunk, a Rákosmenti TK sporttelep pályái és a mellette elterülő patakpart, dirt kerékpáros pálya, street workout eszközök és egyéb más izgalmas tereptárgyak kiapadhatatlan forrását jelentik a szenvedésnek. A mai reggelen egy apró nehezítést is terveztünk (ha ez eddigiek ujjgyakorlatnak tűntek volna) a jövő heti első közös megmérettetésünk, a Jász- határ Futásra való felkészülés jegyében. Az ottani feladatlistában központi elemként szerepelnek az autógumik, ezért azt gondoltam, hogy szokjunk hozzá jól ehhez a csodálatosnak ugyan nem mondható eszközhöz és a feladatainkat autógumival, vagy csak a gumicipelés nehezítésével végezzük el. 

p1090957.JPG

Játszótér csak felnőtteknek

 p1090947.JPG

Jó hangulatú edzésnek nézünk elébe

Az első edzésblokkban, futás közben egy csekély mennyiségű fekvőtámasz, burpee, plank támlázás és lebegőülés volt a műsoron. A "munkaasztal" bizonytalanságát az autógumi adta minden esetben. 

p1090946.JPG

A fekvőtámasz kivitelezése csillagos ötös, a vigyázzban állásé dettó

A második edzésblokkban kifutottunk a kerékpáros ügyességi pályára és megmásztunk néhány dombot, illetve a tornyot is bevettük. Ebben az időszakban izzott a kerületi rendőrség és a mentők sürgősségi száma, ahová több bejelentés is érkezett négy félőrültről, akik retkes, csapzott ruházatban, vérben forgó szemekkel, hátukon autógumival nyargalnak a rákoscsabai kerékpárúton. Mások hevesen tekintgettek körbe, kandi kamerát sejtve valahol a fák között.

p1090948.JPG

A gumik is jönnek velünk, mert szeretjük őket

p1090958.JPG

Olyan, mintha hozzánk nőtt volna

p1090952.JPG

Rock n' Roll 

p1090955.JPG

Magaslati edzés ON

p1090954.JPG

Féltávnál már karcosabbak a mosolyok

Visszaérve mindannyiunk szerelme a homokgödör következett, ahol kúsztunk egy jót, medvejártunk egy még jobbat magunk előtt dédelgetve életünk legfontosabb autógumijait. Egy rövid időre kettlebellre váltottunk és guggoltunk, cipeltünk komoly súlyokat. A szokásos palánkugrás sem maradhatott el, csak most kis nehezítéssel és máris befutóóóóó!

p1090959.JPG

A másik nagy kedvenc a gumiband-re szerelt kettlebell seprűnyélen egyensúlyozva

p1090961.JPG

Így megy ez nálunk, Spártaiaknál vasárnap kora reggelenként. Más még alszik, mi már ledobtunk 2000 kalóriát, de a hajunk még mindig tart és a mosolyunk is őszinte!

Aroo!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sportphysio.blog.hu/api/trackback/id/tr3911718289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.