Szombaton hidratáltunk egyet a Szomjas teve utcában

Jobb helyet nem is választhattunk volna az év végi záróbulinkhoz!

A szombati nap több, mint felét együtt töltötte az OLB Vokál törzsgárdája! Szeretünk együtt lenni, ezért elhatároztuk, hogy közösen ünnepeljük meg a futó és akadályverseny -szezonunk lezárását. Az együtt töltött időbe belefért egy futókirándulás az Isaszeg környéki dombokon, közös főzés és vacsora (nem szépítem, óriás zabálás), sok-sok baráti beszélgetés, jó hangulat, az idei év értékelése és a 2017- es célok lefektetése is.
szomjas_teve_utca.jpg

Egyikünk sem hitte volna, hogy tényleg létezik ilyen nevű utca Isaszegen. Aztán mégis.

Nem mi lennénk, ha a közös bulinkba nem terveznénk egy kis fizikai aktivitást is. A szombati együttlétet egy 7 km-es terepfutással vezette be a társaság a Gödöllői- dombság lankáin. A futás felelőse és egyben a buli házigazdája Gábor barátunk huncut kis pályát rakott össze, többek szerint nagyon hasonlított az októberben már keresztbe- kasul átfutkorászott Tokaj- hegyhez. A társaság kitikkadva, jóleső fáradtsággal tért vissza a Szomjas teve utcába, hogy aztán egy rövid napfürdőzés után elkezdje a jól megérdemelt hidratálást és a kalóriák visszapótlását.

Íme néhány kép a megpróbáltatásokról:

a_csapat_-1.jpg

futas-4.jpg

futas-1.jpg

futas-6.jpg

vokal_edzes.jpg

futas-2.jpg

a_csapat-2.jpg

a_csapat_-3.jpg

futas-7.jpg
2016-12-03_14_35_08.jpg

Napfürdőzik a csapat a közös örömfutás után (alternatív cím: Ázott veréb stílusú közös ülés a kerti hintán)

Ha örökös büntetlenséget nem is adott, de az esti evés- ivás miatti lelkiismeret furdalást csírájában fojtotta el a ez a kis dombfutás. Annyira elfojtotta, hogy a házba visszaérve azonnal "Terülj,terülj asztalkám!", még vacsora előtt egy áldomás és egy kis falatozgatás volt műsoron. Persze, beindult a történetmesélés és az előző, igencsak kemény időszak közös élményeinek felemlegetése, újraélése. Eközben fogyott a disznósajt, a házi szalámi, a fetával töltött paprika, hagyma, szalonna és egyéb más fitnesz étkek. Mindent lehet, csak kenyeret ne együnk hozzá alapon, Gábor a jóforma zakuszkát pritamin paprikával tolta.

2.jpg

Ezt értetek (is) ittuk!

1_1.jpg

Szegényes uzsonnaasztalunk a futás utánra

3.jpg

Peti csipeget

2016-12-03_14_50_55.jpg

Kapok egy katonát? Lajos szalonnája világbajnok volt.

5.jpg

A házigazdánk -művésznevén GG - lebukott, mert kenyeret is evett a disznósajthoz
4.jpg

Eszünk, iszunk, beszélgetünk.
a_1.jpg

Filozófusok

b.jpg

Elnökök

c.jpg

A Konyhafőnök

e.jpg

Mr Rác Ponty (ő elfogyott)

f.jpg

A terített asztal 

g.jpg

Az egészséges sült zöldség

j.jpg

"Ezt mindet én eszem meg!"

k.jpg

Kizárólag cukormentes desszertet, sportolók vagyunk...vagy mi?

A két étkezés közötti időt  - a Manchester City - Chelsea  és El Classico háttérzaja mellett - a közös élményekkel töltöttük ki, amit nem lehet elégszer újraélni. Jó volt újra a hasunkat fogva kacagni országos poénokon, újra megveregetni egymás vállát a teljesített edzésadagok, vagy éppen az augusztus végén még lehetetlennek tűnő, de végül teljesített versenyek okán. 

Íme a Vokál eddigi közös története Finisher érmekben és távokban, ahol egyértelműen látható a fejlődés:

a_vokal_tortenete_finisher_ermekben_-2.jpgII. Jászhatár futás (6 km akadály), Budapest Maraton (10 km aszfalt), II. BioTech USA Mezei Futóverseny (12 km terep), Spartan Race Super Tokaj (18 km akadály)

csapat_jo.jpg

Az OLB Vokál

A nagy evés -ivás mellett megterveztük a következő évünket is, ahol komoly hangsúlyt kap egy nemzetközi téli verseny teljesítése és a magyarországi Trifecta megszerzése:

2017.02.18. Spartan Winter Sprint Svit

2017.04.01. Spartan Sprint Veszprém

2017.06.17. Spartan Super Kazincbarcika

2017.10.21 Spartan Beast Eplény

Egy újabb nagy álom, amiért dolgozni fogunk:

trifecta_erem.jpg

 

Aroo!