A PROACTIVE márka égisze alatt zajló történések rövidebb, hosszabb leírása

PROACTIVE Blog

Ma este megjártuk a Kékestetőt!

Újra szobadrótszamáron a Vokál!

2016. december 22. - Igora Royal

Mára már teljesen kiheverte a Társaság a vasárnapi megpróbáltatásokat, így keresni kellett valami kihívást, valami olyan fizikai fájdalmat, ami előrébb visz bennünket a céljaink felé. Emlékeztünk még a múlt pénteki nagyszerű spinning edzésélményre, és arra az ígéretre, hogy rendszert csinálunk belőle. Elhatároztuk, hogy este újra szobadrótszamárra pattanunk!

az_izzadt_hosok.jpg

 A szűkített keret jól megizzadt a mai edzésen

Különböző elfoglaltságok miatt csak négyen jelentkeztünk az edzésre, volt aki iskolában, volt aki Párizsban múlatta az időt. A szokásos.formaságok után elkezdtük a bemelegítést, néhány perc után azt éreztem, hogy akkora a tempó, hogy leesek a kerékpárról. Körbe kémlelve azt láttam, hogy mindenki küszködik, ami valamelyest megnyugtatott, meg van az esélye, hogy nem én akarok hősi halált halni, hanem csoportos öngyilkosság lesz a program. Alig vártam (utólag már tudom, hogy alig várTUK), hogy bemelegedjünk, mert így nem lesz jó vége. 10 perc után végre fellélegezhettünk, könnyítettük a tempót, de azonnal jött is az újabb döfés Katitól, az edzőnktől: "Na, akkor a bemelegítés után most kezdődik az igazi edzés!"...és belecsaptunk.

amikor_hegyet_masztunk.jpg

 A fokozatosság elve alapján a 15. perctől fokozatosan csökkent a terhelés:-)

a_parancsnoki_allas.jpg

A "Főnök" vezényel a parancsnoki állásból. Ráadásnak  jó példával jár elől.

Az edzés nagy részét maximális ellenállás közelében csináltuk végig, ami azt jelentette, hogy nem volt ildomos leállni, mert nem tudtuk a fáradó lábainkkal újraindítani a kerékpár pedálját. Toltuk, nyomtuk, szakadt rólunk a víz és közben minimum a Mátra szerpentinjein éreztük magunkat. Én konkrétan azt vizionáltam, hogy éppen elhagytam a kékestetői edzőtábort és tolom felfelé a TV torony irányába. A kábulatomat Kati kijózanító szavai törték meg, amikor azzal próbált biztatni bennünket, hogy igazán kemény a társaság, lassan felér Pécel dombos lankáira. Pécel, jó vicc! Esetleg a nagytarcsai Domb, de az is kétszer! Minimum kétszer!

gabor_es_lajos.jpg

A csapat hátsó perspektívából Megy a riszálás!

aron_eloz.jpg

Áron keresi a helyet, hogy előzhessen

ordogvilla.jpg

Túléltük! Az ördögvilla nem maradhat el. 

 Végül ezt az edzést is túléltük és mire leszálltunk a kerékpárról, már az élmények is megszépültek, büszkeséggel vegyes fáradtsággal indultunk öltözni, miközben már iratkoztunk is fel a következő alkalomra. Pénteken még egy közös, Karácsony -hívogató erősítés és futás, majd bejgli, töltött káposzta, halászlé és sok -sok egészségtelenül finom étel...vasárnapig, amikor is újra hosszú futás következik.

Aroo! 

A bejegyzés trackback címe:

https://sportphysio.blog.hu/api/trackback/id/tr9212063205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.