"Megtelt!" táblát rakattunk ki a Spinning terem ajtajára

Az év utolsó állóképességi (spinning) edzésén az OLB Vokál közössége tett arról, hogy kikerüljön az edzőterem ajtajára "Megtelt!" tábla. Több standard kerékpárosunk is hiányzott különböző elfoglaltságok miatt, de így is nyolcfős különítménnyel képviseltettük magunkat a 12 fős órán. Még az edzőnk spinning kerékpárját is uralmunk alá vettünk, így megtörténhetett az az örömteli módon szégyenteljes dolog, hogy a spinning edző gyalog vezényelte végig a hatvan perces edzést.

csapatkep_1.jpg

A mai nagy létszámú csapat, igazi családi vállalkozás volt!

A Spártai Harcosokkal együtt tekert ma a közvetlen hátország, a versenyek logisztikájáért felelős családtag (feleség), a jövő olimpikonjai (barátunk élsportoló gyermekei) és a közvetlen Spartan utánpótlás is, ezzel igazi év végi családi programmá téve az edzést. 

2016-12-28_20_14_27.jpg

Eszter lányom már kétszeres Spartan Kid Harcos, így a jelenléte tiszteletet parancsoló:-)

2016-12-28_20_14_34.jpg

Portfolio fotó készül - zsanér előtt, zsanér után (vagy fordítva?)

2016-12-28_20_14_45.jpg

A fiatalok a végére sem lettek szomorúak

Azért ma sem adták könnyen ám! Nem mondom, hogy a mai volt a legkeményebb, de az biztos, hogy az eddigi legizzasztóbb tréningünk. Annyit sprinteltünk, úgy pörgött végig a lábunk, hogy meg tudtuk volna termelni vele a XVII kerület egynapi áramszükségletét (ha előre gondoltunk volna erre a nem elhanyagolható lehetőségre!)

spinning-2016_12_28.jpg

A Polar megmutatja, hogy éppen csak pillanatokra csökkent a tempó.

Az edzés végén, nagyon kedves gesztusként még pezsgőt bontottunk Katival, az edzőnkkel és az edzőtársakkal. Koccintottunk az elkövetkező évre, majd mindenki nagy boldogsággal és - 1000 kcal-val a lábaiban rohant haza abban a reményben, hogy az edzésen megszerzett kajakreditet a karácsonyi bejgli végeinek büntetlen elfogyasztásával költheti el.

2016-12-28_20_18_06.jpg

Kölyökpezsgőző kölykök

Az évben - 30-án - még egy focitorna a Péceli Párducoknál vendégművészként, majd 31- én átfutunk az új esztendőbe, ezzel zárul a 2016- os edzésidőszak és indul a 2017 -es év, a nagy TRIFECTA célokkal és addig is további izgalmas megmérettetésekkel.

AROO!